Followers

Saturday, April 12, 2014

ANUGERAH TOP NOVELIS MUTIARA MINDA MPH 2014



Mula-mula, Hana ingat nak cuba hantar manuskrip KIMA ke Pertandingan Top Novelis MPH. Cuba-cuba je tapi tak tersangka pula dapat tersenarai dalam 10 Top Novelis MPH. Masa tengok nama tersenarai dalam Top 10 tu rasa macam tak percaya. Tak percaya bila nama Hana (nama sebenar Hana) tu ada dalam list. Bukan senang nak bersaing dengan ramai penulis baru dan lama tapi Hana betul-betul bersyukur sangat sebab Kasih Itu Milik Aku tersenarai. 





Hadiah yang pihak MPH tawarkan pun menarik. Sangat menarik. Antaranya: 






menarikkan? nanti tahun depan, jomlah sertai kalau berkesempatan.. ^^ mulakan menulis dari sekarang..^^


Malam itu, majlis itu dihadiri oleh semua Top 10. Masa nak tahu nama pemenang tu memang berdebar. Kalah menang itu semua adat tapi malam tu, semua adalah pemenang. Yang saguhati juga masih dikira pemenang sebab karya mereka tetap terpilih termasuklah Hana. 


Malam tu, Hana cuma dapat tempat saguhati aje. dapat saguhati pun dah kira bertuah. Hadiah Hana? Jap ya..




tadaaa... hadiah saguhati pun lumayan kan? hehe..

untuk pemenangnya pulak...hadiahnya lagi lumayan..tahniah, Hana ucapkan kepada mereka: 

curi gambar mereka di facebook..^^

Lepas ni, nak cuba hantar KIMA ke penerbit lain sebab hanya karya pemenang pertama, kedua dan ketiga sahaja yang MPH akan terbitkan. Yang lain? teruskan berusaha..hehe


let's spot Hana...hehe...


itu sajalah yang dapat Hana ceritakan pada kawan-kawan semua. Oh ya, kalau korang semua nak tahu KIMA ni adalah dari cerita Antara Dua Kasih dan Kembali Bertaut yang Hana pernah publish kat blog ni. Sebab selalu sangat stuck, Hana dah rombak semuanya dan terhasillah KIMA. Nak tahu KIMA ni mengisahkan mengenai apa? Jum ikuti cerita ni. Hana mungkin akan publish dalam blog ni seminggu sekali atau dua kali. nantikan ya..^^ 


SINOPSIS