Followers

Sunday, April 7, 2013

Pemberitahuan 1# : Love Is/LI

Assalamualaikum semua...




 



Maaf sebab dah lama Hana tak update apa-apa dekat blog RIC nie..hehe..sibuk bekerjaya..hurm...maklumlah kena bertungkus lumus menyesuaikan diri dengan kerja baru setelah selama ni begitu manja belajar kan..hehe...

masa ni lah baru nak log in email dan faceboook dan segala laman sosial yang ada..hehe...erm, guess what..tadi Hana log in email...alhamdulillah, Hana dapat email dari pihak penerbit..dalam email tu kata..Love is Lulus  bagi penilaian terbit. alhamdulilah...

sekarang baru lulus bagi penilaian, harap-harap lepas ni lulus untuk terbit...inshaaAllah...doakan Hana ya..^^v