Followers

Sunday, December 18, 2011

Quick Update

Assalamualaikum semua, 

Maaf sebab Hana tak sempat nak update LI seperti yang dijanjikan sebab Hana kena kejar masa untuk hantar draft thesis pada pensyarah..Hana dah siapkan dah next chapter untuk LI tapi tak sempat nak edit sbb ada part yang dirasakan tak bersesuaian dan harus dikeluarkan..sebab tu tak sempat nak post..kalau tak, Hana terus post aje..he~ maaf ya..khamis ni insyaALLAH..lega sikit kot..dan jika berkesempatan Khamis ni Hana upload...

oleh kerana Hana tak mahu blog ni bersawang..Hana sengaja post gambaran watak untuk BMP yang dah Hana rombak..cast dia pun Hana dah ubah sebab Hana rasa lebih sesuai kot..maaflah kalau ada yang tak minat gambaran watak yang Hana letak..sebab Hana tak ada idea nak letak siapa kecuali kumpulan kpop feveret Hana..he~

No comments :

Post a Comment

>dah baca jangan lupa komen ya...
hope kengkawan suka dengan n3 nie...
komen dari kalian sedikit sebanyak memberi semangat untuk Hana terus post lagi<