Followers

Wednesday, November 16, 2011

Erti Cinta - Mana saya punya cinta

Assalamualaikum semua,



Wah, lama juga Hana tak update blog ni. Bersawang di buatnya. Biasalah, nama pun pelajar tahun akhir. Jadi, sibuk sikit banyaklah gamaknya. Sebenarnya, niat di hati nak pos entry baru tapi terpaksa tangguhkan dulu sebab tak sempat nak edit. Tapi tangan tu masih gatal nak berfacebook and suprisingly, Hana dapat satu news pasal buku terbaru kak Maria. Makanya, Hana nak citer pasal novel yang keluaran baru kak Maria Kajiwa. 

Siapa pernah baca ERTI CINTA - Mana saya punya cinta? Kalau pengunjung setia penulisan2u mesti tahukan. Tapi sayang, entry cerita ni dah distopkan untuk publication. Lama juga nak tunggu di terbitkan. 

Tapi good news is, akhirnya buku ni akan diterbitkan juga. Bulan Disember ni, novel ERTI CINTA akan menemui kita semua di pasaran. Seriously, Hana suka gila cerita ni. Tak sabar nak tahu siapa sebenarnya Danny ni? Kenapa dia ni misteri sangat. Joe pun sama. Kenapa Joe tu macam tahu sesuatu? Kenapa Anis je nampak Danny? Misteri2x...

Kalau kalian semua, tak pernah baca cerita ni..apa kata kalian ke penulisan2u, kat situ ada dari bab 1 hingga bab 18..trylah baca..lepas tu, kalau nak tahu ending dia, nantikan keluarannya bulan DISEMBER ni.. 

p/s: dah siap pesan kat adik suh carikan..maklumlah, susah sikit nak cari novel dekat Kuala Terengganu ni..=)

2 comments :

  1. try jgn tak try...klu best and menepati citarasa..y not belikan?

    hehehe..=)

    ReplyDelete

>dah baca jangan lupa komen ya...
hope kengkawan suka dengan n3 nie...
komen dari kalian sedikit sebanyak memberi semangat untuk Hana terus post lagi<