Followers

Tuesday, July 6, 2010

DEAR FRENZ:::

baru-baru ni Hana dapat tahu dari kawan-kawan Hana tentang blog Hana...kata mereka kenapa mereka tak dapat update dr blog Hana dan ini membuatkan Hana sedikit pelik..then, i finally realize that did u do what i've tell u before?

for your information...Hana dah tukar url from http://hananorisa.blogspot.com to http://terataknovellahananorisa.blogspot.com due to some reason...

utk dptkan update blog Hana...kalian kena unfollow then follow balik..baru boleh dapat update...klu terus je follow nnti kalian tak dapat sebarang update...

maybe melecehkan tp have to because bukannya Hana saja-saja nak tukar url cuma ada masalah ckit dgn url lama...

mcm mana nak unfollow? pergi je kat dashboard..kat bawah dia ada butang add and manage..pergi tekan manage and go to setting..kat situ ada tulis stop following...tekan stop following n follow the new blog url...

sori for the inconvenience...Hana bukan sengaja nk menyusahkan...

+thanx+

Friday, July 2, 2010

TAGGED DARI ANA J



terasa kembang pulak hidung bila dapat award kawaii blog...comel ke blog nie? hehehehe....btw thanx kat ana joe sbb sudi tagged ya...

Ceritakan bagaimana usaha korang untuk mencomelkan blog korang.
huhuhu...entah lah sbb cuma selalu tukar background jer yg sidebar tu sama je dr dulu...


Website yg korang slalu pegi utk membantu korang mengedit blog.
http://www.scrappinblogs.blogspot.com/

Tuliskan lima perkataan yang menggambarkan diri korang
sensitif
suka menulis novel
suka berangan
suka on9
peramah bila dah kenal

Tag kawan2 korang yg korang rasa patut menerima award ini

p/s: Kepada sesiapa yang kena tag tu, kalau malas ke, penat ke, tak buat pun takpe =) . Tiada unsur paksaan pun eh. Hehehe....kepada silent reader mahupun penjengah blog nie...boleh juga jawab tagged nie...jawab jgn jawab ya,,,

hehehe...Hana terlupa ada disable cpy kat blog ni...klu nk copy soalannya...bolehlah copy kat blog http://pmpcrew.blogpspot.com..kat ctu takde disable copy...