Followers

Wednesday, June 30, 2010

BLOGGER (BLOGSPOT) SILA BACA!!!

sebab malas nk menaip..
makanya Hana terus jer copy dari log penulis yang kasi info nie..

hello blogger :)
tak tahu macam mana mahu mulakan .
cuma hanya mahu bagi satu informasi
yang memang patut di kongsi bersama .
k look carefully blogger .

now type url ANDA
cth ;

http://lassiegewdix.blogspot.com/


akan keluar seperti ini right ?

k now . taip url ANDA semula .
tetapi hilangkan perkataan 'b' tersebut
cth ;

http://lassiegewdix.logspot.com/
ie nya akan keluar seperti ini .
about bibble .
huh ?!
wtf ?
yes ! i'm speechless .
ANDA bagaimana ?

Hana> masa cuba rasa tak percaya..tapi cuba kawan2 try..and this time try apa-apa saja url blogspot klau tak percaya...sbb Hana dah try banyak URL dan ianya terbukti benar...

Monday, June 28, 2010

TAGGED DARI HARUNO HANA


1. Kalau diberi pilihan benda yang nak ditarik sama ada komputer atau telefon, apakah pilihan anda?

~klu boleh janganlah ditarik kedua-duanya.....tidak dapat kubayangkan hidup tanpa keduanya ibarat kehilangan tangan dan kakiku...tanpa keduanya....aku hilang dalam duni yang penuh dugaan ini...*eh..terdrama queen pulak*....heheheh~

2. Siapakah kawan anda di internet. Berikan nama

>11. Lieza
>12. Haruno Hana
>13. Nozi
>14. yang ni sengaja tambah...
semua kawan yang sudi baca e-novel kat blog Hana

3. Blog yang kamu minat

>sume blog yang ada e-novel tak kisah lah genre apa :)

4. Minat Aril AF7?

>untuk peminat Aril jgn marah ya...tp jujurnya Hana langsung tak minat Aril...hehehehe...sorryy....

5. Kenapa?

>no comment

6. nak tag sapa?

>kepada sesiapa yang nak ambil tag nie...tak kisah lah silent reader atau pembaca setia blog ni....ambik tau....