Followers

Sunday, May 16, 2010

TAGGED DARI HANA KIMI DAN NOZI =)

.: top ke blog ni? hehehe...terima kasih kat Hana Kimi ngan Nozi sbb sudi tagged Hana...Hana jawab tagged tu ya::.

1) adakah anda rasa HOT?

….mmmm..nak kata hot tak lah sangat…tp nk kata cold pun tak boleh jugak sbb aircond kat bilik ni mcm nk tak nk je menyemburkan angin kesejukkannya…..

2) Upload wallpaper PC/laptop yang anda gunakan sekarang..?


3) Cerita pasal gambar nih...

….maksudnya ada pelbagai..tp apa yg dapat Hana rungkaikan adalah perkataan create ur own reality because ur dream sometime can be true…
…and my dream is to be successful person in the world dlm bidang nutrition n + bidang penulisan…
….tak lupa gak dream ku utk kahwin dgn donghae oppa (suju) hehehe….

4) Kali terakhir makan PIZZA...?

….mmmmm……
……last sekali klu tak silap masa jamuan kelas tingkatan 2…
….tu pun sbb classmate semua setuju…
..klu tak jgn harap nk merasa sbb family Hana tak gemar sgt pizza hut ni….

5) Lagu terakhir anda dengar...?

…..descent from the sky…
..dinyanyikan oleh Miss $ ft Oh Won Bin…
…lagu ni soundtrack ceriter you’re beautiful…
…fav drama korea Hana selain Green Rose ngan Hello, Miss…

6) Apa anda buat selain selesaikan tag nih...?

….dgr muzik sambil pk idea nk sambung ceriter2 kat blog ni yang dah terbengkalai…
…sori sbb tak dpt nk sambung lagi…

7) Selain nama sendiri anda dipanggil nama apa...?

…Hananorisa sbg nama pena…
…akak as anak sulung…
…..Si Biru sbb selalu je pakai baju kaler biru….
…..ah so as one of the member of big tongue group (group rekaan kat matrik dulu)

8) Tag lagi 5 orang sape yer nak tag...?

1) Hazel Adriana
2) Arisa Aizawa
3) Kumako
4) comei
5) akira_bita

9) Siapa orang no 1 pada anda..?

...seorang yg agak gila2 lah...
.....insan yg paling disukai oleh en h..
.....betul kan? hehehe....

10) Katakan sesuatu pada orang no 5...?

...nice story...suka sgt cerita it's you...

11) No 3 ada hubungan dengan sape...?

...erk..tak tahu lah pulak..nnti Hana tanya kat kumako...

12) Bagaimana pulak dengan no 2....?

....bila dah terbit buku tu..jgn lupa gi tahu aku taw..
....aku nak siap ngan aotograph sekali....

13) Kata-kata cinta dengan orang no 4...?

.........When you are in Love you can't fall asleep because reality is better than your dreams......

14) Berikan 5 fakta yang anda tahu pasal orang yang tag anda...?
...both is talented writer...
....both is a girl....
....both is my follower...
...both is so sweet...
..and finally, Hana tak sabar2 menunggu entry dari mereka...


...fuhh..abis dah jawab....pd yg ditagged sila jawab ya...yg tak sempat ditagged pun..boleh lah jawab tagged nie...

Sunday, May 9, 2010

::sekadar mencoret kata::

assalamualaikum, semua...

pe kahabr?
dah lama Hana tak jengok blog nie...

sbb sekarang Hana sibuk dgn kerja part time Hana....
mujur ada connection kat ctu..
tp Hana kena jaga-jaga gak semoga tak terkantoi..
nnti Hana update citer baru...
sekarang ni Hana tgh dalam proses siapkan cita KB then baru sambung cerita lain agar tak terkonfius jln cerita nyer...

oh ya...link semuanya Hana dah betulkan...
boleh lah klik pada link2 yang terlibat utk dibaca..

sehingga bertemu di n3 lain kali..
and pasal tag pulak...
nnti Hana jawab ya....

~peace~