Followers

Wednesday, April 14, 2010

:::PRIVATE?::

maaf sbb Hana tukar url..
ni semua sbbnya ada problem dgn url lama...

semua link utk ceriter dlm blog ni belum dibaharui lagi..
Klu kalian nk baca ceriter tu balik..
klik kat label sbb semua link yg ada tak boleh nk bukak lanteran penukaran link url..
sori for the inconveniece ...
atau pada pandangan kalian patut tak Hana privatekan dulu blog ni...
ye lah nk betulkan semuanya makan masa jugak lagpun paper exam Hana belum habis lagi..
ni pun ada gap..
sebab tu curik asa kejap..

sorry...

::new URL:::

Hana dah tukar url ke http://terataknovellahananorisa.blogspot.com...