Followers

Saturday, February 27, 2010

MNTA PENDAPAT

Hana ingat nk sambung balik Antara Dua Kasih dan tukar tajuk tu ke Kembali bertaut..siapa setuju kalau Hana tukar tajuk tu? n siapa setuju Hana sambung balik ADK?

Hari tu Hana ada kata Hana nak rombak semula jalan cerita...ada certain part Hana ubah n certain tak..so, should I repost all the chapter or Hana post bab yg Hana rombak (tp Hana tak ingat..seingat Hana..Hana rombak nama watak je...hehehe)...

so, tell me what shoul i do..?

Wednesday, February 24, 2010

Di sebalik Tabir

salam...
disini Hana nak minta maaf banyak2 sbb Hana tak boleh nak postkan sebarang cerita..
sekarang ni Hana betul-betul langsung tak da idea nak sambung semua ceriter tu..
mesti kalian meluatkan dengan Hana...
ye lah sebab selalu bagi alasan sibuk...
honestly, this sem is the tougher than last sem..
terketar Hana dibuatnya..
tidur tak cukup..
tugasan keliling pinggang....
kadang2r rasa mcm nak quit je menulis ni..
sbb kepenatan yang Hana alami ni buatkan setiap kali pulang dari kelas..Hana terus tidur lepaskan penat..bila sedar Hana dah nak kena study..
mmg tak sempat...
tu yang kadang-kadang Hana rasa macm nak give up..

idea untuk sambung itu ada..tapi bila jari ni nak mula menaip..mata mulalah mengantuk...sudahnya terlelap di hadapan lappy dan sedar2 hari baru sudah bermula dan kepenata bertambah..
semuanya gara2 resepi yang Hana dapat dari internet semuanya tipu...
dah dua minggu Hana tak dapat tidur dgn aman sbbkan dish yang Hana masak tak jadi..

tugasan Hana yang susah giler tahap maksimum dan mengganggu tidur malamku adalah ayam percik...tiga empat kali Hana cuba tapi ttp tak jadi..tak tahu mana silapnya....kalaulah mak atau makcik kawan2 tahu mcm mana nak buat percik boleh tak bagi Hana resepinya..Hana betul2 tak larat nak cba semua resepi yang ada kat internet ni..banyak tenaga habis, dan banyak duit mengalir keluar...

haiz...dah selalu sangat dah Hana fikir nak tutup blog ni...yelah, dari biarkan blog ni terbengkalai...ceriter pun jarang update sbb kesibukan Hana nie...tak tahu lah bila semua ni nak berakhir...harap sem depan dah okay...

haiz, sekarang Hana tak tahu nak buat macam mana..semoga apa yang berlaku sekarang nie ada hikmahnya...

P/S: kalau kawan 2 ada resepi percik putih dan percik merah...silalah bantu Hana dengan menginformkan kat Hana..tapi dengan syarat..resepi tersebut mesti yang dah pernah cuba tau..yang mak or aunty kawan2 dah pernah cuba buat...pliz..really appreciate it...

salam sayang dari Hananorisa...