Followers

Tuesday, August 10, 2010

+salam ramadhan+

selamat menyambut ramadhan Hana ucapkan pada semua yang sudi membaca hasil nukilan Hana....kepada follower dan silent reader juga..

sori sgt sbb Hana selalu jarang mengupdate cerita kat blog nie..
bukannya apa, first week menjejakkan kaki kembali ke universiti pun Hana dah bz..
mula2 bz sbb tiba2 nama naik jadi ajk makanan untuk pertandingan debat alam sekitar antara ipta...
then, tiba2 nama naik jadi bendahari untuk pesta konvokesyen kat umt pulak...
bila selesai, report pula nak kena settlekan...
report nutrition dan sensory pun tak siap lagi dan setiap minggu pun kena buat jugak..
paling menyedihkan...time2 bz tu jugaklah alahan Hana datang balik..
mahu kelam kabut...

tu yang tak sempat nak tulis n3 pun...apatah lagi post..
makanya, seribu kemaafan kupohon..
n Hana pun tak janji akan post n3 sepanjang ramadhan nie sbb bz..
byk xtvt yg akan dijalankan ..

really sori about it..and sbarng kebetulan kat dalam cerita ni or seandainya Hana ada terketuk kalian..maafkan Hana ya...

3 comments :

  1. okie...cerite fantasi ada tp blog tu akak tutup buat masa ni..nk edit balik cerita tu...

    sori ya 4 the inconvenient..

    =) ^_^

    ReplyDelete
  2. okey..kalau da siap, bg saya baca ya? hehe...

    Okie aka WItch

    ReplyDelete

>dah baca jangan lupa komen ya...
hope kengkawan suka dengan n3 nie...
komen dari kalian sedikit sebanyak memberi semangat untuk Hana terus post lagi<