Followers

Friday, July 2, 2010

TAGGED DARI ANA J



terasa kembang pulak hidung bila dapat award kawaii blog...comel ke blog nie? hehehehe....btw thanx kat ana joe sbb sudi tagged ya...

Ceritakan bagaimana usaha korang untuk mencomelkan blog korang.
huhuhu...entah lah sbb cuma selalu tukar background jer yg sidebar tu sama je dr dulu...


Website yg korang slalu pegi utk membantu korang mengedit blog.
http://www.scrappinblogs.blogspot.com/

Tuliskan lima perkataan yang menggambarkan diri korang
sensitif
suka menulis novel
suka berangan
suka on9
peramah bila dah kenal

Tag kawan2 korang yg korang rasa patut menerima award ini

p/s: Kepada sesiapa yang kena tag tu, kalau malas ke, penat ke, tak buat pun takpe =) . Tiada unsur paksaan pun eh. Hehehe....kepada silent reader mahupun penjengah blog nie...boleh juga jawab tagged nie...jawab jgn jawab ya,,,

hehehe...Hana terlupa ada disable cpy kat blog ni...klu nk copy soalannya...bolehlah copy kat blog http://pmpcrew.blogpspot.com..kat ctu takde disable copy...

No comments :

Post a Comment

>dah baca jangan lupa komen ya...
hope kengkawan suka dengan n3 nie...
komen dari kalian sedikit sebanyak memberi semangat untuk Hana terus post lagi<