Followers

Tuesday, July 6, 2010

DEAR FRENZ:::

baru-baru ni Hana dapat tahu dari kawan-kawan Hana tentang blog Hana...kata mereka kenapa mereka tak dapat update dr blog Hana dan ini membuatkan Hana sedikit pelik..then, i finally realize that did u do what i've tell u before?

for your information...Hana dah tukar url from http://hananorisa.blogspot.com to http://terataknovellahananorisa.blogspot.com due to some reason...

utk dptkan update blog Hana...kalian kena unfollow then follow balik..baru boleh dapat update...klu terus je follow nnti kalian tak dapat sebarang update...

maybe melecehkan tp have to because bukannya Hana saja-saja nak tukar url cuma ada masalah ckit dgn url lama...

mcm mana nak unfollow? pergi je kat dashboard..kat bawah dia ada butang add and manage..pergi tekan manage and go to setting..kat situ ada tulis stop following...tekan stop following n follow the new blog url...

sori for the inconvenience...Hana bukan sengaja nk menyusahkan...

+thanx+

2 comments :

  1. helo... hehe.. dah follow yang baru nye nih.. thanks inform.. miss ya fren!

    ReplyDelete
  2. ur welcome 2..
    sori lmbt inform...
    sbb rasanya dah inform ari tu..
    hehehe..
    thanx...
    mizz u too..

    ReplyDelete

>dah baca jangan lupa komen ya...
hope kengkawan suka dengan n3 nie...
komen dari kalian sedikit sebanyak memberi semangat untuk Hana terus post lagi<