Followers

Monday, June 28, 2010

TAGGED DARI HARUNO HANA


1. Kalau diberi pilihan benda yang nak ditarik sama ada komputer atau telefon, apakah pilihan anda?

~klu boleh janganlah ditarik kedua-duanya.....tidak dapat kubayangkan hidup tanpa keduanya ibarat kehilangan tangan dan kakiku...tanpa keduanya....aku hilang dalam duni yang penuh dugaan ini...*eh..terdrama queen pulak*....heheheh~

2. Siapakah kawan anda di internet. Berikan nama

>11. Lieza
>12. Haruno Hana
>13. Nozi
>14. yang ni sengaja tambah...
semua kawan yang sudi baca e-novel kat blog Hana

3. Blog yang kamu minat

>sume blog yang ada e-novel tak kisah lah genre apa :)

4. Minat Aril AF7?

>untuk peminat Aril jgn marah ya...tp jujurnya Hana langsung tak minat Aril...hehehehe...sorryy....

5. Kenapa?

>no comment

6. nak tag sapa?

>kepada sesiapa yang nak ambil tag nie...tak kisah lah silent reader atau pembaca setia blog ni....ambik tau....

No comments :

Post a Comment

>dah baca jangan lupa komen ya...
hope kengkawan suka dengan n3 nie...
komen dari kalian sedikit sebanyak memberi semangat untuk Hana terus post lagi<