Followers

Wednesday, June 30, 2010

BLOGGER (BLOGSPOT) SILA BACA!!!

sebab malas nk menaip..
makanya Hana terus jer copy dari log penulis yang kasi info nie..

hello blogger :)
tak tahu macam mana mahu mulakan .
cuma hanya mahu bagi satu informasi
yang memang patut di kongsi bersama .
k look carefully blogger .

now type url ANDA
cth ;

http://lassiegewdix.blogspot.com/


akan keluar seperti ini right ?

k now . taip url ANDA semula .
tetapi hilangkan perkataan 'b' tersebut
cth ;

http://lassiegewdix.logspot.com/
ie nya akan keluar seperti ini .
about bibble .
huh ?!
wtf ?
yes ! i'm speechless .
ANDA bagaimana ?

Hana> masa cuba rasa tak percaya..tapi cuba kawan2 try..and this time try apa-apa saja url blogspot klau tak percaya...sbb Hana dah try banyak URL dan ianya terbukti benar...

3 comments :

  1. kalau tk type S kat blogspot pun akan kuar mcm tu gak

    ReplyDelete
  2. erk ... btui .. sy da try ... --http://elyna-elyna.blogspot.com--

    ReplyDelete
  3. aku > iya? nnti Hana cuba...

    anonymous > tahu xpe...Hana pun try banyak kali.... semua URL dah Hana cuba...dasyat kan benda ni...huish..

    ReplyDelete

>dah baca jangan lupa komen ya...
hope kengkawan suka dengan n3 nie...
komen dari kalian sedikit sebanyak memberi semangat untuk Hana terus post lagi<