Followers

Wednesday, April 14, 2010

:::PRIVATE?::

maaf sbb Hana tukar url..
ni semua sbbnya ada problem dgn url lama...

semua link utk ceriter dlm blog ni belum dibaharui lagi..
Klu kalian nk baca ceriter tu balik..
klik kat label sbb semua link yg ada tak boleh nk bukak lanteran penukaran link url..
sori for the inconveniece ...
atau pada pandangan kalian patut tak Hana privatekan dulu blog ni...
ye lah nk betulkan semuanya makan masa jugak lagpun paper exam Hana belum habis lagi..
ni pun ada gap..
sebab tu curik asa kejap..

sorry...

2 comments :

  1. mungkin kot.
    takut readers ttanye2,
    yet bothering ur exam la kak hana.
    my opinion: private kn dulu.

    xp,
    da fnish exam kak hana cepat2 lah bkk.
    n tnye lah pndpt readers yg len dlu.
    tkut diorang xstuju ye.
    :p
    gudluck 4ur exam.

    ReplyDelete
  2. laa.xyah la privatekan blog ni..kesian dorg yg len yg br nk baca..hehe, mcm sy ni.

    ReplyDelete

>dah baca jangan lupa komen ya...
hope kengkawan suka dengan n3 nie...
komen dari kalian sedikit sebanyak memberi semangat untuk Hana terus post lagi<