Followers

Saturday, November 7, 2009

ANTARA DUA KASIH ATAU KEMBALI BERTAUT?

assalamualaikum n gd morning...

hehehe..sbnarnya Hana nk bgtaw kalian semua yg novel ADK ni akan dihentikn sebarng post sbb harus dirombak semula...kerna ceritanya yg semakin lari dr tema sebenarnya...

malah...utk menyambung cerita ni pun Hana dh tak de idea...Hana tak tahu mcm mana Hana nk buat Farahana pergi ke Paris dn Rihan pulang ke Malaysia...Hana buntu dh...silap Hana jugak sbb buat semuanya jadi complicated...malah dlm perancangan Hana sepatutnya pada bab yg awal2 ni mereka dh patut bertemu..tp sampai sekarang still tak jumpa lagi...

malah, menurut beberapa teman penkomen..terlalu ramai watak yg ditonjolkan dlm ADK..jd Hana buat keputusan nk kurangkan watak2 tersebut...hehehe...

tp temanya masih sama iaitu misi Farahana dan Rihan dlm mencari kebenaran mengenai hidup mereka...

tp wajarkah tajuk novel ini dikekalkan sebagai

A) Antara Dua Kasih atau
B) tajuk baru bernama Kembali Bertaut?

utk pengetahuan kalian..cerita ini mengisahkan mengenai Rihan dan Farahana, sepasang adik beradik kembar yang terpisah namun bertemu kembali untuk menyiasat kenapa mereka terpisah....

n lagi satu...patut ke bab rihan dan farahana dipisahkan or setiap bab patut ada kisah mereka berdua..?
TOLONG BAGI ENDAPAT EA...HANA NAK TAHU SANGAT NIE...

2 comments :

  1. elok di tukar kepda tjuk ke 2 ..rasenya lg sesuai "kembali bertaut"...
    setiap bab 2 terserah pd keadaan ..x semestinya sume bab ade cite ke 2 2nya..ade jg sstngah keadaan menceritakn tntg khdupan sorang watak jer..........

    ReplyDelete
  2. kembali bertaut? macam okay je...but pasal jalan cerita tu maybe boleh rombak semula kot..setiap bab patut ade kisah diorang berdua kot

    ReplyDelete

>dah baca jangan lupa komen ya...
hope kengkawan suka dengan n3 nie...
komen dari kalian sedikit sebanyak memberi semangat untuk Hana terus post lagi<