Followers

Thursday, October 22, 2009

ASSALAMUALAIKUM....

+Hana harap kalian semua siht sentiasa. Dah lama blog nie tak de entry disbbkan kebzian Hana dlm membuat persediaan utk exm...tp kasihankan..semakin dekat dgn final, semakin banyak pulak esemen yg Hana kena buat...pening juga dibuatnya...dgn lab report yg berlambak lagi...haiz...penat tak terkata lah jawabnya...penat semalam masuk ke kitchen tak habis lagi...sbb tu Hana pohon sori sgt2 sbb Hana langsung tak sempat nak sambung ADK ngan BMP...+

+Ahad ni Hana akan ambik first paper tp Hana masih blum mula study lagi  sbb banyak esemen kena siapkan...ntahlah kadang2 Hana rasa dah malas nak pk study...rasa mcm malas dh nak study sedangkan Hana belum study apa-apa lagi...malah kosmate Hana semua pun dh hampir give up dgn kos yg kitorang ambik nie...bz memanjang...at first, kitorang mula regret apa yg kitorang ambik but then, nasib baik kami sentiasa support each other..at least, bila kitorang rasa nk drop je u ni..kitorang akn pk berkali-kali+

+to all the readers, Hana mintak sori sgt2...and thanz sebab panjat sini membaca coretan Hana yg tak seberapa ni...and doakan Hana dpt teruskan hidup Hana as a food student sampai grad nnti ya...doakan Hana dpt result yg baik ya...+

+assalamualaikum+

1 comment :

  1. dun be khuatir,we all sume akn support hana..n nati klu rajin jgn lpe msukkn n3 ADK je x saba nk tnggu nie.

    ReplyDelete

>dah baca jangan lupa komen ya...
hope kengkawan suka dengan n3 nie...
komen dari kalian sedikit sebanyak memberi semangat untuk Hana terus post lagi<