Followers

Saturday, November 7, 2009

ANTARA DUA KASIH ATAU KEMBALI BERTAUT?

assalamualaikum n gd morning...

hehehe..sbnarnya Hana nk bgtaw kalian semua yg novel ADK ni akan dihentikn sebarng post sbb harus dirombak semula...kerna ceritanya yg semakin lari dr tema sebenarnya...

malah...utk menyambung cerita ni pun Hana dh tak de idea...Hana tak tahu mcm mana Hana nk buat Farahana pergi ke Paris dn Rihan pulang ke Malaysia...Hana buntu dh...silap Hana jugak sbb buat semuanya jadi complicated...malah dlm perancangan Hana sepatutnya pada bab yg awal2 ni mereka dh patut bertemu..tp sampai sekarang still tak jumpa lagi...

malah, menurut beberapa teman penkomen..terlalu ramai watak yg ditonjolkan dlm ADK..jd Hana buat keputusan nk kurangkan watak2 tersebut...hehehe...

tp temanya masih sama iaitu misi Farahana dan Rihan dlm mencari kebenaran mengenai hidup mereka...

tp wajarkah tajuk novel ini dikekalkan sebagai

A) Antara Dua Kasih atau
B) tajuk baru bernama Kembali Bertaut?

utk pengetahuan kalian..cerita ini mengisahkan mengenai Rihan dan Farahana, sepasang adik beradik kembar yang terpisah namun bertemu kembali untuk menyiasat kenapa mereka terpisah....

n lagi satu...patut ke bab rihan dan farahana dipisahkan or setiap bab patut ada kisah mereka berdua..?
TOLONG BAGI ENDAPAT EA...HANA NAK TAHU SANGAT NIE...

Thursday, October 22, 2009

ASSALAMUALAIKUM....

+Hana harap kalian semua siht sentiasa. Dah lama blog nie tak de entry disbbkan kebzian Hana dlm membuat persediaan utk exm...tp kasihankan..semakin dekat dgn final, semakin banyak pulak esemen yg Hana kena buat...pening juga dibuatnya...dgn lab report yg berlambak lagi...haiz...penat tak terkata lah jawabnya...penat semalam masuk ke kitchen tak habis lagi...sbb tu Hana pohon sori sgt2 sbb Hana langsung tak sempat nak sambung ADK ngan BMP...+

+Ahad ni Hana akan ambik first paper tp Hana masih blum mula study lagi  sbb banyak esemen kena siapkan...ntahlah kadang2 Hana rasa dah malas nak pk study...rasa mcm malas dh nak study sedangkan Hana belum study apa-apa lagi...malah kosmate Hana semua pun dh hampir give up dgn kos yg kitorang ambik nie...bz memanjang...at first, kitorang mula regret apa yg kitorang ambik but then, nasib baik kami sentiasa support each other..at least, bila kitorang rasa nk drop je u ni..kitorang akn pk berkali-kali+

+to all the readers, Hana mintak sori sgt2...and thanz sebab panjat sini membaca coretan Hana yg tak seberapa ni...and doakan Hana dpt teruskan hidup Hana as a food student sampai grad nnti ya...doakan Hana dpt result yg baik ya...+

+assalamualaikum+